Om Sandra

"Ibland frågar kunder mig om min favoritkonst. Kan du visa oss din favorit, frågar dem mig förväntansfullt. Det beror på, brukar jag svara. Alltid gjort det.


Min pappa är i grunden revisor, men han är även konsthandlare. Precis som jag. Kommer ihåg när jag var liten, brukade springa runt bland konstbodarna på den lilla ön där jag växte upp. Lukten av färg som knappt torkat, värmen från keramik och brännugnarna ute på Björkö utanför Göteborg."

Har rest över hela världen, spelat rugby med de bästa lagen och fått möjligheten att uppleva fantastiska platser och träffa helt underbara människor. Alla konstnärer jag träffat, all konst jag sett, alla historier jag hört. Bakom varje konstverk finns en ny historia.


Ett budskap. En känsla.

Vad den är för mig, kan te sig helt annorlunda för dig. Vi vet båda att historien finns där, all drama och allt det vackra, alla gestalter och detaljer. Vilken som är min favorit spelar mindre roll, konstnärerna har berättat sin historia. Du ser den kanske framför dig, magnifik i sin härlighet, allt jag behöver göra är att fånga upp dem och sätta ihop dem.

ArtZandra är ett nystartat, resande konstgalleri, specialiserat på färgstark originalkonst skapad av allt från unga, friska talanger till tungt etablerade konstnärer.

Tjejen vid pennan heter Sandra, och här berättar jag min historia, slutet överlåter jag åt er.

Betraktarens öga.

To me nothing is ever more beautiful."


//Sandra Elfast

 

Using Format